Jak wiecie mój nick to Gerald. Używam go od niedawna i jak na razie nie chce go zmieniać, bo mi się podoba. Mam 17 lat i jestem z mazowsza. Chodzę do liceum na profilu matematyczno-informatycznym z rozszerzoną fizyką(nie lubię fizy). W Heroesa 3 gram od 2 lub 3 klasy w podstawówce. Pamiętam jeszcze mojego pierwszego kompa, lecz większą radość sprawiła mi gra Heroes 3 ze stadionu Tysiąclecia czy tam Dziesięciolecia (zawsze mam kłopoty czy taki czy taki). Potem grałem w to bez ustanku. Zdażało mi się, że Heroes stał długo na półce, lecz duzo kurzu nie zdażyło na nim osiaść, a ja juz w niego pykalem. Potem był dodatek AB i Sod (jako miłośnik lubiłem mieć orginały), lecz pożyczalem plyty kolegom i zniknely w tlumie (zostały same pudełka i taki dodatek "Świat magii i miecza"). Teraz mam Złotą Edycję (orginał). Rozgrywki online rozpoczołem dokladnie rok temu z tego powodu, iz mieszkam na wsi i mam trudny dostep do internetu. Mam radiowke w Orange(nie polecam), lecz lepszy rydz niż nic. No i coz to chyba wszystko. Dzieki bardzo.
;p
Hej ludziska! To ja Herosik! Moja przygoda zaczyna się już za czasów Heroes II. Wtedy to wraz z bratem (czasem kuzynem) graliśmy ile się dało. Póżniej pojawia się znakomita "Trójeczka". Grało się oj grało (choć z licznymi przerwami)! W multi zacząłem mniej więcej miesiąc temu! Były najpierw liczne problemy z połączeniem się z potencjalnym rywalem ale w końcu sie udało ! A teraz staram się jak najczęściej zagrać jakąś partyjkę! Już nie mogę się doczekać rozpoczęcia Ligi!
Studiuję na Uniwerku Łódzkim (II rok) a mieszkam w Pabianicach!
Pozdrawiam i do zobaczenia na polu walki
Homo erectus
Yo człeks! Ja przygodę zacząłem już od heroesa 1 gdy był w Cd ekszyn(taka pisownia zeby kryptoreklamy nie bylo), byla to moja pierwsza gra na CD ;P. kilka lat potem kolega kupil H3 i zaczęło się...
A było ta jakies 7 lat temu. Grałem sporo ale brakowało mi partnerow do gry, bracia szybko sie zniechęcili
Z powodu braku partenerow nie grywalem az tak intensywnie przez te 7 lat ale od niedawna mam internet i zmienilo sie to radykalnie. W grze wieloosobowej niemam duzego doswiadczenia, ale komputera pojade w kazdych warunkach.
Mam 18 lat mieszkam we wsi Okarpiec w borach tucholskich, w samym srodku lasu (do sklepu jest ode mnie 3 km:)). Ucze sie w Gdańsku w 1LO na profilu mat-geo, poza weekendami mieszkam w Gdańsku w internacie.
Mam w tym roku mature , ale co tam Heros jest przecież rozwijający nie?
P.S. Herosik jak z Tobą grałem to myślałem że jestem od Ciebie starszy
takie juz jest to granie po necie....
Hej wszystkim mój link to Lee używam go od nie dawna ale mi sie podoba bo jest oryginalny;P ale prywatnie raczej nazywają mnie Sawik. Mam 16 lat mieszkam w Pułtusku taka mała mieścinka;) chodze do liceum o profilu ekonomiczno-administracyjnym. Moja przygoda z Herosami zaczeła się bardzo dawno temu... to już jakieś 9 lat! Najpierw była dwójeczka grało się oj grało ale gdy wyszła trójka to już od kąpa nie odchodziłem. Ta gra wciągneła mnie niesamowicie od pierwszej chwili jej włączenia i... z małymi przerwami max pół roku gram do teraz. Na początku grało się na kompa i była podjara że się wygrało ale to było dawno. Teraz bardzo często jak mi czas na to pozwoli gram po necie i musze przyznać że niezłe mają rozklimy! Gram już od 2 miechów więc troche się już przeszkoliłem, wcześniej grało się z kumplami na sieci po nocach... No to pozdro dla wszystkich niech moc i magia będą z wami
)
Elo ludzie jestem łuki i mam 14 lat Moja przygoda zaczeła się od akurat Heroes 3 , zaczełem od 4 klasy a chodze do 2 gim , mieszkam w Runowie . W heroes 3 zaczynałem od poziomu 200% ... zczasem nauczyłem się grać mistrzowsko ale czasami zdażaja mi się głupie błędy ..Grałem też w Heroes V ..Swojego nicku ,, LJ `` uzywam od pierwszego razu w Heroes...Moje marzonko to zostac mistrzem Heroes III i V .. Reszta mnie nie obchodzi
Małpa
Witam państwa.
Na początku od razu wyjaśnienie: mój nick należy czytać "reprezentant" albo w skróconej formie możecie pisać do mnie "repre". Po takim nickiem występuję w KAZDEJ grze. Jeśli zatem kiedyś gdzieś zobaczycie taką plątaninę liter i cyfr to na 99% jestem ja. A taka kombinacja to swego rodzaju zabezpieczenie przed kopiowaniem
W Heroes nie grałem nigdy w formie ligi więc jestem leszczem w takiej formie rozgrywek. Mam nadzieję na dobrą zabawę i nabycie doświadczenia w grze. Być może uda się wykorzystać umiejętności z innych strategii jak EU czy Medieval Total War. Pożyjemy- zobaczymy
Nie będę oryginalny pisząc, że Heroes III mimo iż stara, jest jedną z kultowych gier strategicznych. Nie grałem jednak więcej niż raz w żadną inną część tej serii poza częścią 3. Jednym z powodów był mój słaby dostęp do części starszych, a drugim to, że mój złom nie poradzi już części 5. Bywa i tak...
Ze swej strony mogę zapewnić dobrą zabawę (czasami dłuższą, a czasami krótszą- w zależności od umiejętności przeciwnika) i dobry humor. Nie będę ukrywał, że liczę na to samo z waszej strony.
Pozdrawiam
PS: Jeśli już ktoś będzie chciał się ustawić ze mną na mecz, to byłbym wdzięczny gdyby to były godziny przed- lub okołopołudniowe, bo jeśli wystartujemy późno i gra się przeciągnie, to niestety ale będziemy musieli przerwać grę.
Powód jest prosty: komp stoi w dużym pokoju i nie mam niestety swojego pokoju.
PS2: Preferuję mapy losowe, bo nigdy nie wiadomo gdzie czai się przeciwnik, więc gra na scenariuszach wbudowanych w grę lub tworzonych przez innych graczy odpada- sorry.
Tyle. Dzięki za uwagę
Małpa
ja w h3 gram od ok 7 lat. Na początku miałem niemieckie demo z jedną mapą, potem orginał, dodatki, no i sie nakreciłem. pochodze z miasta zwanego chełmżą (okolice torunia) mam 16 lat i chodze do LO na profil mat-inf lubie przechodzić XL-ki na najtrudniejszym poziomie z losowymi ustawieniami mój rekord punktowy to 442 (3 kolejne miejsca to 440 puktów) jak ktoś ma wiecej to niech sie pochwali:D. W necie gram od niedawna ale daje rade:P jak ktos chce zagrac to niech sie ustawi na gg. Nr to 11276099
siema jestem Dawid mieszkam w Pruszczu Gdańskim (blisko Gdańska) w H3 gram juz łądne 5 lat ale na multi dopiero jestem noobem
coz chodze do Technikum Łączności profil elektronik
interesuje sie Piłką Nożną jestem kibicem tamtejszej Lechii Gdańsk gdzie jestem na kazdym jej meczu w Gdańsku i pojawiam sie raz na jakis czas na wyjazdach
jak ktos chce pograc rowniez zapraszam na moje gg :4981851 pisac nawet jak jestem niedostepny
siemka wszystkim jestem dawid, czyli maxidron jestem z warszawy mam 16 latek.........hmm moja przygoda zaczęła się w 5 klasie podstawówki, wtedy jak zobaczyłem tą grę po raz pierwszy to już ją chciałem mieć, po tygodniu uzbierałem upragnioną sumę i poszedłem kupić oryginał, wtedy tak się cieszyłem że chciałem grać dniami i nocami, ale rodzice(mówi samo za siebie), później heroes poszedł na półke i tam został jakieś 2 lata, bo jak go odłożyłem to już zapomniałem o
nim, i ostatnio jakoś przed 1,5 rokiem odnalazłem ją i zacząłem w nią pykać aż do teraz z przerwami......fajna gierka z tego heroesa
Ostatnio edytowany przez maxidron (2007-12-18 21:51:54)
Witam wszystkich! Moja przygoda z Herosami zaczęła się jakiś czas temu gdy grałem u kolegi na Hot Seat, jemu sie to strasznie podobało, a mnie to jakoś specjalnie nie wciągnęło Potem kupiłem sobie HoMM IV (myślałem, że kupuję dobrą grę a tu lipton ;]) i dałem sobie spokój z Herosami. Od paru dni pykałem w V, ale też jakaś taka nie wciągająca. Sięgnałem w końcu po III Złota Edycja, przypomniałem sobie co i jak i teraz dopiero odkrywam całą magie III części, która była, jest i będzie najlepsza. Po uporaniu się z Hamachi jestem napalony na grę w sieci
Małpa
doswiadczenie:h3 od poczatku wydania, 2 lata on-line
klan:przekleta gwardia
zamek: bagienko ;] czasem inferno,zamek,strong
Siemka wszystkim, mam na imie Piotrek nick takim mam od hmmm... dawna
w heroska pykam od 6 podstawowki (mam 18 lat i chodze do 2 LO mat-inf-geo). przez neta gralem kiedys z kumplami ale potem jakos nie bylo czasu i no i zaczynam znowu
Czesto mam czas wiec jakby ktos chcial partyjke to pisac na gg
Moj numer 6805699